Türkiye Yüzer Sergisi

17 Şubat 2011
16/02/2011 tarihinde Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen “Türkiye Yüzer Sergi” Bilgilendirme Toplantısına Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi Uzmanlarından Sayre Aysal katılmıştır. Bilgilendirme, “Türkiye Yüzer Sergisi” Organizasyon Komitesi Başkanı Sayın Oktay Ülkügüner tarafından gerçekleştirilmiştir.
Toplantıda, Türkiye Yüzer Sergisi’nin ; 4 – 5 Nisan 2011 tarihlerinde İstanbul’da ülkemiz kamuoyuna tanıtıldıktan sonra, hareket ederek 46 gün sürecek olan bir programla 14 Avrupa Ülkesi’nin 15 limanında ikişer gün yapılacak sergileme ile etkin bir tanıtım gerçekleştirileceği ve Ankara ve Samsun olmak üzere iki feribot kullanılacağı belirtilmiştir.

Ankara Feribotu’nda; bakanlıklar, valilikler, belediyeler, bölgesel kalkınma ajansları, ticaret ve sanayi odaları,  sektörel dernek ve birlikleri ile birlikte kültürel ve sanatsal sergiler yer almaktadır. Samsun Feribotu’nda ise; her sektörde ihracat potansiyeli yüksek lider konumundaki şirketler, toptancılar, mağaza zincirleri, sanayi kuruluşları, belediye ve kamu kurumları bulunacaktır.

“Türkiye Yüzer Sergisi”ne katılımcı ve ziyaretçi profilinin çok geniş olduğu belirtilen toplantıda, Ankara ve Samsun feribotları ile düzenlenecek olan Türkiye Yüzer Sergisi’ne Hükümetimiz tarafından büyük önem verildiği ve desteklendiği belirtilmiştir.
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER