Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Emıtt 2011 Fuarı’ndaydı

14 Şubat 2011
Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olarak kabul edilen EMITT Fuarı’nın (Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı) on beşincisi 10-14 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi. Bölgemizin ulusal ve uluslararası tanıtımını yapmak ve bilinirliğini arttırmak amacıyla EMITT 2011 Fuarına DOĞAKA olarak katılım sağladık.
Altmışın üzerinde ülkeden katılımcıların yer aldığı fuarda Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı desteğiyle Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinin tanıtımı gerçekleştirildi.  EMITT Fuarının hazırlıkları Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye Valilikleri koordinasyonunda yoğun bir çalışma temposu içerisinde yürütüldü. Doğu Akdeniz Bölgesi’nin illerinin en iyi şekilde tanıtılmasına yönelik olarak ile özgü ürünlerin, el sanatlarının, tarihi mekânların, doğal güzelliklerin tespit edilmesi hususunda titiz bir çalışma gerçekleştirildi. Ziyaretçilerin ilgisini en iyi şekilde çekmek amacıyla 300m2 kullanım alanı ile başka fuarlarda da kullanılabilen ve ile ait çeşitli görsellerin yer aldığı fuar standı hazırlandı. Ziyaretçilere Hatay’ın künefesi, Kahramanmaraş’ın dondurması ve Osmaniye’nin yer fıstığı fuar boyunca ikram edildi.

Hatay Valisi Sayın Celalettin Lekesiz, Osmaniye Valisi Sayın Celalettin Cerrah ve DOĞAKA Genel Sekreteri Sayın Erdoğan Serdengeçti’nin de katıldığı EMITT fuarında standımızı Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay ziyaret ederek bölgemize özgü ürünleri beğeniyle inceledi.

Fuarın sonunda “Bölge tanıtımı için bir araya gelerek en geniş, en etkin organizasyon ve işbirliğini gerçekleştirerek fuarın başarısına katkıda bulunan Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansına” katılımlarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Plaketi DOĞAKA adına Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ertuğrul Kazancı aldı.
14.02.2011 / Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER