Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı arasında genç istihdamının artırılmasına yönelik işbirliği protokolü imzalandı

17 Haziran 2022
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı arasında genç istihdamının artırılmasına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Genç istihdamının artırılmasına yönelik aşçılık, pastacılık, servis elemanı, ön büro hizmetleri ve kat hizmetleri alanlarında iş birliğinin sağlanması amacıyla Mustafa Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır. Protokol kapsamında verilecek istihdam garantili eğitimlerin gerçekleşmesinde birlikte hareket edilmesi planlanmaktadır. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu’nun katılımları ile gerçekleştirilen protokol imzalama törenine Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Duygu Babat, Soner Küçük, Furkan Hafif, Enes Güleç ile DOĞAKA Sanayide Verimlilik Birimi Başkanı Tuğçe Altun Durgun katılım sağlamıştır.  

ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER