DOĞAKA Antakya Ticaret Ve Sanayi Odası KOSGEB ve TKDK İşbirliğinde Teşvikler Hibe Destek Programları Tanıtıldı

24 Haziran 2022
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından, üyelerine yönelik organize edilen Kurum Destekleri Bilgilendirme Toplantıları Samandağ ve Altınözü ilçelerimizde tamamlanmış olup, 28 Haziran 2022 Salı günü saat 10:00-12:00 arasında Yayladağı ilçesi “Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Açılış konuşmasını Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin’in yaptığı toplantılarda, Oda hizmetlerinden dijital ortamda nasıl faydalanılacağına ilişkin sunum yapan ATSO Muamelat Müdürü Rasim Erdal Alyanak’ın ardından, KOSGEB desteklerine ilişkin sunumu ise Hatay İl Müdürü Hayrettin Çevik yaptı.

 Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) desteklerine ilişkin sunumu Hatay İl Koordinatörü Dr. Savaş Özgürsoy yaparken, Ajansımız desteklerine ilişkin sunumu ise Uzman Erdal İlbay tarafından gerçekleştirilmiştir.  

Samandağ ve Altınözü İlçelerinde Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerin ve diğer girişimci adaylarının yoğun ilgi gösterdiği toplantılar, Proje fikirleri, sunumlar ve soruların cevaplanması ile son buldu.

ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER