Marka, Bakka, Kudaka, Doğaka Ve Keka Eğitim ıçin Kartepe’de Buluştu

19 Nisan 2010
29 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA)’nın ev sahipliğini yaptığı ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA), Kuzey Ege Kalkınma Ajansı (KEKA)’nın katıldığı eğitim ve bilgilendirme toplantısı Kartepe’de gerçekleştirilmiştir.
Devlet Planlama Teşkilatı Bölgesel Gelişme Yapısal Uyum Genel Müdürü Nahit Bingöl’ün açılış konuşmasının ardından takip eden günlerde, diğer DPT uzmanları; Kalkınma Ajansları Mevzuatı, Türkiye’de Bölgesel Gelişme Politikalarının Gelişimi, Bölge Planlama, Mekânsal Analiz, Bölgesel Kalkınmada Yapısal Analiz ve Modelleme Teknikleri gibi konularda eğitim sunumları gerçekleştirmişlerdir.

130 uzman, destek personelleri ve ilgili ajansların genel sekreterleri yer aldığı toplantıya Ajansımızdan 9 uzman personel ve Yönetici Asistanımız katılmıştır. Programda eğitim seminerlerinin yanı sıra çeşitli spor turnuvalarına ve atölye çalışmalarına yer verilmiştir. Program, turnuva birincilerine ödülleri dağıtılarak MARKA ve KUDAKA Genel Sekreterlerinin kapanış konuşmalarıyla son bulmuştur.
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER