Kahramanmaraş’ta Bir Araştırma Projesi Daha Hayata Geçiyor

17 Ocak 2011
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) yerel ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak stratejik araştırma, planlama ve fizibilite çalışmalarına mali destek veren Doğrudan Faaliyet Mali Destek Programı kapsamında bir araştırma projesini daha hayata geçiriyor.
Kahramanmaraş Mesleki Eğitim merkezine ait olan ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortağı olduğu “Uygulanan AB Projelerinin Akıbetlerini Araştırmak, Etkilerini Değerlendirmek” isimli proje Ajansımız tarafından desteklenmeye uygun bulunarak sözleşme imzalanmıştır.

Sözleşme törenine, Ajans Genel Sekreterimiz Sayın Erdoğan Serdengeçti, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Tahsin Nas, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Necdet Arıkan, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Sayın Nesih Tanrıverdi, Kahramanmaraş İŞKUR Müdürü Sayın Necdet Akben katıldılar.

Proje ile bölgemizde daha önce uygulanan Avrupa Birliği (AB) projelerinin akıbetlerini araştırarak etkilerini değerlendirmek, kritik hataları ve eksikleri belirleyerek bundan sonra uygulanacak projeler için referans dokümanlar hazırlanması amaçlanmaktadır.
Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi  / 13.01.2011
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER