“dünyamı Yeşile Boyuyorum” Projesi Açılışı K.maraş’ta Yapıldı

18 Nisan 2011
DOĞAKA 2010 Yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan K.Maraş Zübeyde Hanım Anaokulu’na ait “Dünyamı Yeşile Boyuyorum” projesi görkemli bir açılışla başladı.
Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğü, Kahramanmaraş Orman Genel Müdürlüğü, T.M.L. Anasınıfı ve 100. Yıl İlköğretim Okulu’nun ortak olduğu proje ile Kahramanmaraş’ ın temiz hava sahasına sahip olmasına, erozyon ve heyelan riskinin önlenmesine, yeşil alanların korunmasına ve artırılmasına, hayvan popülasyonunun gelişmesine katkı sağlanması hedeflenmekte olup bu doğrultuda çocukların erozyon, toprak kayması vb. konularda biliçlendirilmesine yönelik faaliyetler yapılacak ve Orman Genel Müdürlüğü tarafından sağlanacak bir alan ağaçlandırılacaktır.

K.Maraş Trabzon Caddesinde projenin halka tanıtımına yönelik olarak gerçekleştirilen yürüyüşe K.Maraş Vali Yardımcısı Sn. Mustafa Anteplioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Tahsin Nas ve DOĞAKA İl Koordinatörü Ertuğrul Kazancı ve diğer kamu kurum kuruluşlarında görevli kişiler katılmıştır.

Haber: Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi / 07.04.2011
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER