Zeytinyağı Duyusal Analizleri Ve Degüstatör Eğitimi Tamamlandı

29 Ocak 2014
DOĞAKA 2013 Yılı Teknik Destek Programı ile desteklenen, Osmaniye İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen “Zeytinyağı Duyusal Analizleri ve Degüstatör Eğitim” projesi kapsamında 21-24 Ocak 2013 tarihleri arasında katılımcılara eğitimler verildi.
Dört gün süren eğitimlerde katılımcılara, “Zeytinyağı Duyusal Analiz Teknikleri”, “Zeytinyağının Kalite Özellikleri”, “Zeytinyağında kalitenin iyileştirilmesi” gibi konular hakkında detaylı bilgi verildi.

Eğitimlerin sonunda düzenlenen kapanış törenine Osmaniye İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam, DOĞAKA Osmaniye Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu ve eğitime katılan kurum personelleri katıldı. Tören sonunda katılımcılara sertifikaları da verildi.
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER