Türkoğlu’nda Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

03 Kasım 2010
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2010 Yılı Mali Destek Programlarına yönelik olarak düzenlenen bilgilendirme ve eğitim faaliyetleri kapsamında Türkoğlu’nda Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti.
Türkoğlu ilçesindeki kamu kurum ve kuruluşlarının, meslek odalarının ve sivil toplum örgütlerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını Türkoğlu Kaymakamı Sayın Tuncay Akkoyun gerçekleştirdi. Konuşmasında DOĞAKA’nın kurulduğu günden günümüze gerek Kahramanmaraş için gerekse Doğu Akdeniz Bölgesi için oldukça önemli çalışmalara imza attığını belirterek, bu faaliyetlerinden ötürü başta DOĞAKA Genel Sekreteri Erdoğan Serdengeçti olmak üzere tüm Ajans çalışanlarına teşekkür etti. Öte yandan Türkoğlu’nun Teknik Destek Programı kapsamında dört projesinin başarılı olduğuna değinerek, toplantıya katılan katılımcılardan DOĞAKA’nın mali destek programlarında belirtilen önceliklere yönelik nitelikli projeler yazmaları gerektiğini vurguladı.


Açılış konuşmasının ardından Ajans uzmanlarından Y.Emre Özkan, 2010 Yılı İktisadi ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programlarının tanıtımına yönelik olarak sunum gerçekleştirerek katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.


Türkoğlu’nda gerçekleştirilen Bilgilendirme Toplantısının ardından 3 Kasım 2010 Saat 09.00-16.00 arasında Türkoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonunda Başvuru Formunun hazırlanmasına yönelik proje hazırlama eğitimi verilecektir.
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER