Proje Hazırlama Eğitimleri Devam Ediyor…

20 Kasım 2014
T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından Hatay ve Kahramanmaraş il ve ilçe merkezlerinde Kamu kurum ve kuruluşlarına ve Sivil Toplum örgütlerine yönelik proje hazırlama eğitimleri devam ediyor.
TR63 Bölgesi illerinin proje hazırlayabilme kapasitesini arttırmak, proje kültürünü yerleştirmek, illerin ve ilçelerin Kalkınma Ajansı,  Avrupa Birliği gibi ulusal/uluslararası fonlardan, desteklerden azami ölçüde yararlanmasını sağlamak amacıyla DOĞAKA tarafından ücretsiz proje hazırlama eğitimleri verilmektedir.

11 Kasım 2014 tarihinden itibaren her bir ilçede günübirlik düzenlenen eğitimlere Kahramanmaraş merkez Dulkadiroğulları ve Onikişubat ilçelerinden 23, Çağlayancerit ilçesinden 26, Pazarcık ilçesinden 8, Türkoğlu ilçesinden 17 ve Andırın ilçesinde 14 kişi katılım sağlamıştır. 

Kahramanmaraş ilimiz diğer ilçelerinde eğitimler devam ederken, 12 Kasım tarihi itibariyle eğitimler Hatay ilimiz de başlamış olup, merkez Antakya ve Defne ilçelerinden eğitimlere 14, Dörtyol ilçesinde 12 kişi katılım sağlamıştır.

Proje hazırlama eğitimleri 12 Aralık 2014 tarihine kadar diğer ilçelerde devam edecektir. Eğitim yeri ve tarihine ilişkin bilgiler Ajansımız internet sitesi olan www.dogaka.gov.tr adresinde güncel olarak yayınlanmaktadır.
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER