Kahramanmaraş Ydo Orman Bölge Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

21 Eylül 2010
Kahramanmaraş YDO uzmanları Kamu Kurum ve Kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve kısmen Osmaniye ve Adana illerini kapsayan Orman Bölge Müdürlüğü’ne (OBM) ziyaret gerçekleştirildi.
Orman Bölge Müdürü Sn. Halil Coşkun ile yapılan görüşmede ilk olarak OBM’ nin Teknik Destek Programı kapsamında başarılı bulunan projesi hakkında kendilerine ayrıntılı bilgiler verildi. Ardından Doğrudan Faaliyet Mali Destek Programı ve örnek proje konuları hakkında görüş alışverişi gerçekleştirildi.


Yapılan görüşmede, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Halil Coşkun, DOĞAKA ile kurdukları ikili ilişiklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğünün çalışma alanı ve teşkilat yapısı ile çok büyük projeleri yapabilecek ve yürütebilecek güçte olduğunu, kurum olarak DOĞAKA nın tüm çağrılarına cevap verecek proje üretim hazırlığı içinde olduklarını” bildirdi.

Son olarak, karşılıklı görüşmelerin sıklaştırılmasını ve ilişkilerin en üst düzeye çıkarılmasını isteyen Bölge Müdürü Halil COŞKUN, DOĞAKA uzmanları ile Bölge Müdürlüğü uzman orman mühendislerinin bir araya gelerek çalışılabilecek konuları tespit etmesi konusunda öneride bulundu.
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER