Hatay Engelli Sosyal Girişimcilik Merkezi Projesi kapsamında İşbirliği Niyet Protokolü imzalandı

26 Ocak 2024

Ajansımız desteği ile uygulanan Hatay Engelli Sosyal Girişimcilik Merkezi projesi kapsamında, Hatay Valiliği, Mustafa Kemal Üniversitesi, Fiziksel Engelliler Vakfı (FEV) ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı arasında işbirliği niyet protokolü imzalanmıştır.

İmza törenine Hatay Valisi Mustafa MASATLI, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan YENGİL, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter V. Menal ZÜBARİOĞLU ve Fiziksel Engelliler Vakfı adına Vakıf Başkanı Prof. Dr. Yaşar TATAR katılım sağlamıştır.

Proje ile başta deprem felaketinde uzuvlarını kaybeden çocuklar olmak üzere, bölgede yaşayan farklı engelleri olan çocuklar ve bireyler için tıbbi, psikososyal, rehabilitasyon ve rekreasyon amaçlı protez atölyesinin faaliyete geçmesi ve rehabilitasyon hizmetlerinin verilmesi amaçlanmaktadır.

Hatay Engelli Sosyal Girişimcilik Merkezi’nin tamamlanması ile birlikte merkez içerisinde Protez, Ortez ve Rehabilitasyon Merkezi, Oyun Temelli Psikososyal Destek Ünitesi ve Sportif Beceri Koordinasyon Ünitesi hayata geçirilecektir.

ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER