Genç Girişimciler Maratonu panel ve ödül töreniyle sona erdi.

16 Aralık 2021
Ajansımızın Mustafa Kemal Üniversitesiyle işbirliği içerisinde bölgemizde ilk kez düzenlenen, bir hafta boyunca eğitim ve mentörlük hizmeti alan gençlerin projelerinin yarıştığı Genç Girişimciler Maratonu; M.K.Ü. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirilen bir panelle sona erdi.

Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği panel; Mustafa Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Songül KAKİLLİ ACARAVCI, DOĞAKA Genel Sekreter V. Oğuz ALİBEKİROĞLU ve Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan KAYA’nın açılış konuşmalarıyla başladı. Konuşmaların ardından dereceye giren genç girişimcilerin projeleriyle ilgili hazırladıkları videoları izlendi. Dereceye girenlere ödüllerinin takdim edildiği tören sonrasında, ProjeDEM Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Muti RUMELLİ tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Sunum sonrasında, Migport kurucu ortağı Berat KJAMILI’nin bir video gösterisi izlenildi.

Genç Girişimciler Maratonuna katkılarından dolayı M.K.Ü. Rektörü Prof. Dr. Hasan KAYA tarafından DOĞAKA Genel Sekreter V. Oğuz ALİBEKİROĞLU’na plaket takdim edildi. Son olarak M.K.Ü. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Sonyel OFLAZOĞLU tarafından gerçekleştirilen kapanış konuşmasıyla program sona erdi.

ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER