Elbistan İlçesinde Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Yapıldı

21 Ocak 2011
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” ne katılıp kursu başarı ile tamamlayan katılımcıların sertifikalarını vermek üzere bir tören düzenlendi.
Elbistan Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen tören, Elbistan Kaymakamına vekalet eden Afşin Kaymakamı Sayın Faik Arıcan,  KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yılmaz ve DOĞAKA Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi İl Koordinatörü Ertuğrul Kazancı’nın katılımlarıyla gerçekleşti. Sertifika töreninde Afşin Kaymakamı Sayın Faik Arıcan kadın girişimciliğin ve Girişimcilik Eğitiminin önem ve gerekliliğini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

KOSGEB Kahramanmaraş Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yılmaz, KOSGEB’in “Yeni Girişimci Desteği” hakkında kursiyerleri bilgilendirdi. DOĞAKA Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi İl Koordinatörü Ertuğrul Kazancı ise DOĞAKA’nın girişimciliğin gelişmesine verdiği önemden bahsederek bu tür eğitim faaliyetlerinin düzenlenmeye devam edileceğini belirtti. Tören kursiyerlere sertifikalarının dağıtılması ile son buldu.
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER