Doğaka Video- Konferans Sistemi Kuruldu

25 Kasım 2010
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı(DOĞAKA) Kahramanmaraş ve Osmaniye’deki Yatırım Destek Ofisleri ile iletişimini en son teknoloji ile yürütüyor.
Kurulduğu günden beri gerçekleştirdiği faaliyetler ve sağladığı desteklerle bölgede önemli bir rol üstlenen DOĞAKA;  faaliyetlerini ve desteklerini etkili ve verimli şekilde koordine etmek ve iletişimi en üst seviyede sürdürebilmek için en son teknolojiyi kullanmaktadır.


Kahramanmaraş ve Osmaniye Yatırım Destek Ofisleri ile Ajans Merkezi arasında iletişimi sağlamak ve eş zamanlı olarak toplantıları gerçekleştirmek üzere Metro Ethernet üzerinden HD görüntü kalitesiyle 5 mbit veri aktarımı sağlayabilen, Video Konferans Sistemi kurulmuştur. Salon tipi konferans cihazları ve MCU çoklu konferans ünitesi kullanılarak kurulan Video Konferans Sistemi IP-ISDN çevirici ünitesi, Firewall geçiş ve şifreleme, Konferans sırasında Microsoft Powerpoint uygulamasını çalıştırarak sunum yapılabilme özellikleri ile Ajans ile Yatırım Destek Ofisleri arasındaki iletişimi kolaylaştırmıştır.
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER