DOĞAKA Koordinasyonunda, 2019 ve 2020 Yılları Hatay ili Gastronomi Etkinlikleri Planlama ve Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

20 Aralık 2018
Hatay Valiliği himayelerinde, Ajansımız ev sahipliğinde, Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde“2019 ve 2020 Yılları Hatay ili Gastronomi Etkinlikleri Planlama ve Koordinasyon Toplantısı” Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Hüsnü IŞIKGÖR, Hatay TURSAB BTA Başkanı Sayın Reşat MURSALOĞLU, Antakya Gastronomi Derneği (AGD) Başkanı İ.Ünal KAHRAMAN, TÜRSAB Kültür Başkan Yardımcısı ve AGD MARKAKENT Başkanı Özgür Ildır ÖKSÜZ, İSTE Öğretim Görevlisi Sayın Fikret GÖKÇE, MKÜ Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Sayın Duygu BABAT, MKÜ Öğretim Üyesi Dr.Kadriye ŞAHİN, Antakya Gastronomi Derneği Üyesi Sayın Süheyl BUDAK, Hatay Turizm Derneği Başkanı Sayın Sabahattin NACİOĞLU, DOĞAKA Kurumsal Koordinasyon Birim Başkanı Sayın Figen GÖKŞENTOK ve Hatay Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sayın Cenk ÖZBAYKAL’ın değerli katılımlarıyla 20Aralık 2018 Perşembe Günü DOĞAKA YK Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Hatay ilinin yöresel ürünlerinin ön plana çıkartılarak ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtım ve pazarlamasının gerçekleştirilmesi amacıyla, Ajansımız 2019 Yılı Çalışma Programı kapsamında, gastronomi turizminin geliştirilmesi amacıyla faaliyetlerin planlanması hususları görüşülmüştür.

2019 ve 2020 yılında gerçekleştirilmek üzere faaliyetlerin belirlendiği söz konusu toplantının ikinci oturumunun bir sonraki hafta gerçekleştirilmesi karara bağlanarak toplantı sona erdi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER