DOĞAKA Koordinasyonunda, 2017 Yılı 21. EMİTT Uluslararası Turizm Fuarı Ön Hazırlık Toplantısı Düzenlendi.

20 Mayıs 2016
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde, Hatay Kültür ve Turizm İl Müdürü Sayın Hüsnü IŞIKGÖR’ün, Osmaniye Kültür ve Turizm İl Müdürü Sayın Garip YIL’ın, fuar firması temsilcisi ile ajansımız görevli personelinin değerli katılımları ile 21.EMİTT Uluslararası Turizm Fuarı’nın Ön Hazırlık Toplantısı 20 Mayıs 2016 Cuma günü Ajans merkez binamızda düzenlendi.
Söz konusu toplantı kapsamında, firma yetkilisi Sayın Ezgi YALÇIN tarafından EMİTT 2017 Uluslararası Turizm Fuarı sayısal verileri ve fuar yönetim sistemi modülü ile sunulmuştur. Bu bağlamda, katılımcıların elektronik başvuru süresince daha aktif rol olmaları sayesinde bölgesel kalkınmada turizm ve kültür konusunda daha etkin rol alınabileceği farkındalığı oluşturulmuştur.

26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 21.EMİTT Uluslararası Turizm Fuarı’nda bölgemiz illerinin, otel ve seyahat acentelerinin tanıtım ve pazarlamasının yapılması adına yol haritasının belirlenmesinin hedeflendiği söz konusu toplantı kapsamında, fuarın hangi hol ve kısımlarında katılımı sağlanması gerektiğine dair ikili görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

Fuar alanında katılım sağlanacak olan fuar yerinin belirlenmesinin ardından, fuar konsept belirleme çalışmasının yürütülmesi amacıyla yeniden toplanılması kararı ile söz konusu 21.EMİTT Uluslararası Turizm Fuarı Ön Hazırlık Toplantısı sona ermiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER