DOĞAKA Desteğiyle Hatay'da 1. Girişimcilik Semineri Düzenlendi

28 Eylül 2015
Hatay Valiliği, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, İŞKUR Hatay İl Müdürlüğü, KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) Hatay İl Müdürlüğü işbirliğinde “1. Girişimcilik Semineri” düzenlendi.
18 Eylül 2015 Cuma Günü Saat: 14.00’te Anemon Antakya Oteli Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde; ‘Nasıl girişimci Olunur? , Başarılı Girişimcilerimizin Örnek Alınacak Başarı Hikâyeleri, Girişimciliğin Ülkemizdeki ve Dünyadaki Yeri,  Girişimcilerin Destek Alabileceği Kurum ve Kaynaklar İle Yeni İş Fikirleri’ konuları üzerinde duruldu.

Seminer Hatay İŞ-KUR Müdürü Ahmet BULANIK, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Eskiocak,  KOSGEB Başkan Yardımcısı Süleyman İslamoğlu, İşadamı Ali Kibar, Doç. Dr. Hüseyin Altay ve başarılı girişimciler ve Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca’nın konuşmalarıyla başladı.

Açılış konuşmaları sonrası Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali KİBAR’ın girişimcilik hikayesinin anlatıldığı seminerde DOĞAKA Genel Sekreteri Onur YILDIZ tarafından “Kalkınma ve Girişimcilik” konulu bir sunum gerçekleştirildi. Ardından KOSGEB Hatay Hizmet Merkezi Müdürü Kenan SERT’in “Girişimcilere Sunulan Teşvikler” ve TKDK Hatay İl Koordinatörü Savaş ÖZGÜRSOY’un “Kırsal Kalkınma ve Girişimcilik” sunumları gerçekleştirildi.

1. Girişimcilik Semineri sertifika töreni ve plaket takdimi sonrasında sona erdi
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER