DOĞAKA, Bölgemizden 9 Firmamızla Birlikte SIAL Paris 2018 Fuarına Katıldı.

30 Ekim 2018
SIAL PARIS 2018 Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 20-25 Ekim 2018 tarihleri arasında, Paris Nord Villepinte Fuar Alanı’nda, 140 bin metrekare alanı kapsayan toplamda 8 Holde, 7.000’i aşkın gıda sektörü temsilcisi kurum/kuruluşun katılımları 155.000’in üzerinde ziyaretçinin iştiraki ile gerçekleştirilmiştir.

Fuarda; unlu mamuller, şekerlemeler, tatlılar, sıcak ve soğuk içecekler, sağlık ürünleri, besin takviyeleri, süt ürünleri, dondurulmuş gıdalar, şarküteri ürünleri, hazır yemekler, et ürünleri, deniz ürünleri, konserve gıdalar, gurme yiyecekler, market ve fırıncılık ekipmanları, meyve ve sebzeler, gıda katkı maddeleri ve organik ürünlerin sergilenmiştir.

Ziyaretçi profili, üretici firmalar, satın almacılar, tüccarlar, ithalat/ihracat firmaları, mühendisler, şefler ve hazır yemek servisi sunan işletmelerin yöneticilerden oluşan fuarın Türkiye Milli İştirak Organizasyonu İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilmiştir.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı olarak, ülkemiz adına İstanbul Ticaret Odası milli katılımına ayrılan bölümde 40 m2’lik standımızda; Hatay’dan 6, Osmaniye’den 2 ve Kahramanmaraş’tan 1 firma ile yer aldık.

SIAL Paris 2018’de Standımız Fransa Büyükelçimiz Sn. İsmail Hakkı MUSA tarafından ziyaret edildi. Büyükelçimize bölgemiz ve katılımcı firmalarımız hakkında bilgi verildikten sonra Ajansımız Hatay Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Cenk ÖZBAYKAL tarafından kendilerine plaket takdim edildi.

Standımızda yer alan firmalar:

Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan SIAL Paris 2018’de kendilerini tanıtan firmalarımız, gıda ürünleri ithalatçıları, toptancı firmalarla önemli bağlantılar kurdular.

ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER