Ajansımız tarafından yürütülmekte olan BOTAP Projesi kapsamında, Katar Hayır Derneği tarafından desteklenen 18 işyeri kapasiteli Ayakkabıcılık Sanayi Sitesi için imzalar atıldı.
Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi’nde gerçekleştirilen imza törenine, DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu, Kahramanmaraş Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Serhat Yay, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kuybu, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Muhlis Akkurt ve S.S. Ayakkabıcılar ve Çantacılar Yapı Kooperatifi Başkanı Muharrem Erpirti katıldı.
Tören sonrasında, geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan inşaat işi için yükleniciye yer teslimi yapıldı. Projenin temelinin 12 Haziran 2025 tarihinde atılması öngörülüyor