2.Uluslararası Kahramanmaraş Yönetim Ekonomi Ve Siyaset Kongresi (Kayes) Tamamlandı

12 Nisan 2019
Ana teması 2023 Hedefleri Doğrultusunda Uluslararası Ticaret ve Lojistik olan 2.Uluslararası Kahramanmaraş Yönetim Ekonomi ve Siyaset Kongresi 11-12 Nisan 2019 tarihinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde düzenlendi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) koordinesinde Sudan Khartoum Üniversitesi ve Cezayir Tlemcen Üniversitesi işbirliğinde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kahramanmaraş Şubesi ileLojistik Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen “2023 Hedefleri Doğrultusunda Uluslararası Ticaret ve Lojistik” temalı “2.Uluslararası Kahramanmaraş Yönetim Ekonomi ve Siyaset Kongresi” (KAYES) KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen açılış oturumuyla başladı. Kongre kapsamında

  1. Uluslararası ticaret ve lojistik ile ilgili kavramlar, teoriler ve uygulamaları
  2. Dünyada ve Türkiye’de uluslararası ticaret ve lojistik,
  3. Uluslararası ticaret politikalarının sosyo-ekonomik ve siyasi etkileri,
  4. Dünyanın lojistik üssü olması yolunda Türkiye
ana başlıklarında yurtiçi ve yurtdışından akademisyenlerce bildiriler sunulmuştur.  Kongrede hakkında en güncel bilgilere ve sunulan bildirilere buradan ulaşabilirsiniz.
ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER