2022 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Programı Sözleşme Belgelerine İlişkin Duyuru

05 Nisan 2022
DOĞAKA 2022 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Programı değerlendirme sonuçları ve başarılı proje listesi 23/03/2022 tarihi itibariyle Ajansımız internet sitesinde kamuoyuna duyurulmuştur.

Sözleşme imzalamaya hak kazanan başvuru sahiplerine sözleşme için gerekli belgeler resmi yazısı gönderilmiştir. Söz konusu proje sözleşmesinin imzalanmasından önce resmi yazı ekinde yer alan destekleyici belgelerin, en geç resmi yazının tebliğ edildiği günden itibaren on beş (15) iş günü içerisinde hazırlanarak KAYS sistemine yüklenmesi ve başvuru sahibinin bu belgelerle birlikte sözleşmeyi imzalamak üzere DOĞAKA Hatay Merkez Binasında yer alan Turizm Destinasyonu Birimine müracaat etmesi gerekmektedir.

Başvuru sahiplerinin sözleşme imzalanmadan ve Ajans ile irtibata geçmeden hiçbir şekilde proje faaliyetlerine başlamaması gerekmektedir. Sözleşmelerin imzalanmasını müteakiben tüm yararlanıcılara proje uygulama ve satın alma eğitimleri verilecek olup bu eğitimlerden sonra projelerin uygulanmasına ve proje kapsamındaki satın alımlara başlanacaktır. Bu eğitimler öncesinde uygulanan faaliyetler, mal ve hizmet satın alımları uygun maliyet olarak kabul edilmeyecektir.

ÖNCEKİ DUYURU SONRAKİ DUYURU