2014 Yılı Doğrudan Faaliyet Mali Destek Programı Sonuç İlanı

01 Eylül 2014
Ajansımız 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Mali Destek Programı kapsamında 26.08.2014 tarihinde Osmaniye İlinde gerçekleştirilen 59. Yönetim Kurulu Toplantısında aşağıda detayları verilen projelerin desteklenmesine karar verilmiştir.
NO REFERANS NO KURUM KONU İL İLÇE
1 TR63/14/DFD/0004 Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Ülkemizde Stratejik Öneme Sahip "Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi" nin Kurulması HATAY KIRIKHAN
2 TR63/14/DFD/0006 Hatay İli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hatay İli Tıbbi Aromatik Bitkiler Eylem Planı HATAY ANTAKYA

Destek almaya hak kazanan projelerin uygulama süreci; Ajansımız ile başvuru sahipleri arasında imzalanacak olan destek sözleşmesinin müteakip başlayacaktır. Ajans ile sözleşme imzalanmadan hiçbir şekilde proje faaliyetlerine, proje bütçesinde yer verilen hiçbir mal ve hizmet vb. satın alımına başlanmaması gerekmektedir.

Başvuru Sahiplerine Sözleşme İmzalama sürecine ilişkin yazılı bildirim yapılacak olup başarılı proje sahiplerinin sözleşme imzalama ve uygulama sürecine yönelik bilgileri öğrenmek üzere Ajansımız web sitesi www.dogaka.gov.tr internet adresini düzenli olarak takip etmelerini gerekmektedir.

Kalkınma yolunda Ajansımız Destek Programlarına projeleri ile ilgi gösteren herkese teşekkür eder, destek almaya hak kazanan proje sahibine hayırlı olmasını dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı
Genel Sekreterliği
ÖNCEKİ DUYURU SONRAKİ DUYURU