2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Mali Destek Programı Sonuç İlanı

10 Ekim 2013
Ajansımız 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Mali Destek Programı kapsamında 08.10.2013 tarihinde Kahramanmaraş İlinde gerçekleştirilen 50. Yönetim Kurulu Toplantısında aşağıda detayları verilen projelerin desteklenmesine karar verilmiştir.
10 EKİM 2013

No

Referans No

Kurum

Konu

İl

İlçe

1

TR63/13/DFD/0001

ELBİSTAN TİCARET VE SANAYİ ODASI

İŞGEM'İLÇEDEKİ KOBİLER HAYAT BULUYOR PROJESİ

K.MARAŞ

ELBİSTAN

2

TR63/13/DFD/0009

ANTAKYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

HATAY İLİ İHRACATI ARAŞTIRMA RAPORU

HATAY

ANTAKYA

Destek almaya hak kazanan projelerin uygulama süreci; Ajansımız ile başvuru sahipleri arasında imzalanacak olan destek sözleşmesinin müteakip başlayacaktır. Ajans ile sözleşme imzalanmadan hiçbir şekilde proje faaliyetlerine, proje bütçesinde yer verilen hiçbir mal ve hizmet vb. satın alımına başlanmaması gerekmektedir.

Başvuru Sahiplerine Sözleşme İmzalama sürecine ilişkin yazılı bildirim yapılacaktır. Sözleşme imzalama ve uygulama sürecine yönelik tüm bilgiler ayrıca Ajansımız web sitesinden duyurulacaktır. Başarılı proje sahiplerinin Ajansımız web sitesi www.dogaka.gov.tr internet adresini düzenli olarak takip etmeleri gerekmektedir.

Kalkınma yolunda Ajansımız Destek Programlarına projeleri ile ilgi gösteren herkese teşekkür eder, destek almaya hak kazanan proje sahiplerine hayırlı olmasını dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı
Genel Sekreterliği

ÖNCEKİ DUYURU SONRAKİ DUYURU