DOĞAKA Koordinasyonunda Bölgemiz Ayakkabı Üreticilerinin Katılım Sağladığı AYMOD 2020 Uluslararası Ayakkabı Yaz Modası Fuarı Kapılarını Açtı

30 Eylül 2020

Ayakkabı ve saraciye sektörüne yön veren binin üzerinde markanın katılımıyla 63’üncü kez düzenlenen AYMOD 2020 Uluslararası Ayakkabı Yaz Modası Fuarı, İstanbul CNE EXPO Yeşilköy’de 30 Eylül 2020 Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Ajansımız fuar desteği ile bölgesel katılım sağlamakta olduğumuz Türkiye’nin en büyük ayakkabı platformu AYMOD Uluslararası Ayakkabı Yaz Modası Fuarı (AYMOD 2020), 30 Eylül-03 Ekim 2020 tarihleri arasında, İstanbul CNR EXPO Uluslararası Fuar Alanı’nda ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği (DOĞAKA), Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanlığı işbirliği ve koordinasyonunda, bölgemiz ayakkabıcılık sektörünü temsilen katılım sağlamakta olduğumuz söz konusu fuarda Hatay ilini temsilen 5 erkek ayakkabı üreticisine toplamda 230 metrekarelik fuar alanında bölgesel katılım desteği verilmiştir. Bu yıl, kadın ayakkabı üretimimizin gerçekleştirildiği Kahramanmaraş ilimiz fuara katılım sağlamamaktadır.

Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), ayakkabı ve saraciye sektörüne yön veren binin üzerinde markanın katılımı ile CNR EXPO Yeşilköy’de bu yıl 63’üncü kez düzenlenirken, kendi alanında Türkiye'nin en büyük dünyanın ikinci büyük fuarı olan AYMOD, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) iş birliğinde 60 bin metrekare alanda 1000’in üzerinde markanın katılımıyla düzenlenirken, Hatay Erkek Ayakkabıcılar Derneği koordinasyonunda bölgemizi temsilen katılım sağlayan 5 erkek ayakkabı üreticisi firma 2020-21 Sonbahar-Kış sezonunun en yeni modelleri yerli ve yabancı sektör alıcılarının beğenisine sunmaktadır.

Fuarın açılışı kapsamında, bölgemizi temsilen Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Gökhan ORAL, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur YILDIZ, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Erhan YAĞIZ ile dericilik sektörü temsilcilerimiz firmalarımıza fuar katılım desteği verilmiştir.

Bölgemiz firmaları, sektörü temsilen katılım sağlayan firmalarımız fuara özel yeni modelleri ile yine büyük göz doldururken, fuar genelinde sektörün önde gelen 455 ayakkabı üretici firması, AYMOD 2020 yılında en yeni modellerini sergilemektedir. Kadın-erkek ayakkabısından, çocuk ayakkabılarına kadar klasik, spor, el yapımı binlerce yeni modelin ayakkabı sektörüne yön veren 1.000’in üzerinde marka tarafından sergileneceği fuarda, Bağımsız Devletler Topluluğu’ndan, ABD ve Avrupa’ya kadar 52 ülkeden alım heyetleri ağırlanacak olup, bölgemiz firmalarınınB2B iş görüşmelerinin yanı sıra özel etkinlikler ve seminerlere katılımları beklenmektedir.

Bölgemiz ayakkabıcılık sektöründeki üretici firmaların ticaret hacminin artırılması ve ürünlerin uluslararası platforma taşınarak küresel ticari işbirliklerinin yapılması amacıyla bölgesel katılım sağlamasının hedeflendiği AYMOD 2020 Uluslararası Ayakkabı Yaz Modası Fuarı’nda, ayakkabıcılık sektöründe hizmet veren üreticilerimi, ulusal ve uluslararası ticari alıcılarımızı ve bölgemiz kamuoyunu, 30 Eylül-03 Ekim 2020 tarihleri arasında 10.00-18.00 saatleri arasında İstanbul CNR EXPO Uluslararası Fuar Merkezi’nde AYMOD 2020 Uluslararası Ayakkabı Yaz Modası Fuarı’na katılım sağlayan Ajansımız ve bölgemiz firmalarının 2’inci holdeki stantlarına davet etmekten onur duyarız.

ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER